4ο Μακεδονικό Κύπελλο GP και Drift

 






Δελτίο Τύπου


4ο Μακεδονικό Κύπελλο GP και Drift

Επιστροφή στην κορυφή για τον Αλέξανδρο Δήμο και το Toyota Starlet του, μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση στον 4ο αγώνα του Κυπέλλου GP και Drift. Στο time attack των Σερρών ο οδηγός από τη Θεσσαλονίκη κατέκτησε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη ανάμεσα σε 37 συμμετοχές συνολικά. Ταυτόχρονα τερμάτισε στη 2η θέση της κατηγορίας των 1.600 κ.εκ., παρά το ότι συμμετείχε με ένα ταπεινό Starlet.

Ο Αλέξανδρος είναι άριστα εξοικειωμένος με τη συγκεκριμένη πίστα την οποία γνωρίζει από τότε που συμμετείχε σε αγώνες kart και παρά το γεγονός ότι οδηγεί ένα μη αγωνιστικό αυτοκίνητο, καταφέρνει και «γράφει» χρόνους ισάξιους και ταχύτερους με τον ισχυρότερο ανταγωνισμό. Τα Time Attack είναι χρονομετρημένοι αγώνες που διεξάγονται σε πίστες kart, με τους συμμετέχοντες να χωρίζονται σε κατηγορίες βάση κυβισμού των αυτοκινήτων τους: κάτω των 1400κ.εκ., 1401-1600 κ.εκ., 1601-2000 κ.εκ. και άνω των 2001 κ.εκ.

Δίπλα στον Αλέξανδρο Δήμο είναι βεβαίως άνθρωποι με πολυετή εμπειρία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο πατέρας του και πρώην οδηγός αγώνων Χάρης Δήμος, ο μηχανικός Σεραφείμ Λαζάρου και ο οδηγός αγώνων και μηχανικός Δημήτρης Χόχολης. Χορηγοί της προσπάθειας είναι η εταιρία ενοικιάσεων Drive S.A., τα λιπαντικά RS200 motor oil, το Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. Auto Control,το www.gonewsradio.gr και το www.trcoff.gr.