Βράβευση και κοπή Βασιλόπιτας A.O.Θ

Στην πίστα καρτ Drive Park στο Ν. Ρύσιο πραγματοποίησε ο Α.Ο.Θ. την κοπή Βασιλόπιτας και την απονομή τιμητικών πλακετών στα μέλη που διακρίθηκαν το 2013. Την εκδήλωσε προσφώνησε ο κ. Χριστόπουλος για να δώσει στην συνέχεια τον λόγο στον πρόεδρο του ομίλου κ. Καραθάνο ο οποίος με την σειρά του κάλεσε τον εκπρόσωπο της ΟΜΑΕ στην Βόρεια Ελλάδα κ. Παρταλιό να εκφωνήσει έναν χαιρετισμό προς τα παρεβρισκόμενα μέλη και τους φίλους του Α.Ο.Θ.



Μετά την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας έγινε σε πολύ θερμό κλίμα η βράβευση των μελών, ανάμεσα σε διάφορους οδηγούς και συνοδηγούς βραβεύτηκε και ο Δήμος Αλέξανδρος ο οποίος κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία του και στην γενική κατάταξη στο Μακεδονικό Κύπελλο Time Attack που πραγματοποιήθηκε την περασμένη χρονιά στις Σέρρες.

Η D.R.T θέλει για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσει τους χορηγούς της που την στήριξαν και μαζί, κατάφεραν αυτά τα αποτελέσματα το 2013. Έτσι έχουμε την εταιρία Drive rent a car, RS200 motor oil, www.gonewsradio.gr, www.trcoff.gr και τον κύριο Φώτη Νάκο http://www.dpf-cleaning.gr .

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον μηχανικό μας Δημήτριο Χόχολη και τον Σεραφείμ Λαζάρου.