Η HELL-D.R.T 2015 στο 21ο Ράλλυ Φίλιππος

hell energy drink in greece, hell, energy, drink, dimos alexandros, rally filipos, rally, filippos, rally filippos, luk, oil, lukoilΗ προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα ξεκίνησε μετά την αγορά του αυτοκινήτου πριν ενάμιση μήνα. Μέχρι τότε υπήρχε σαν πλάνο της ομάδας η ενασχόληση μας και πάλι σε αγώνες ράλλυ αλλά έλειπε το βασικό συστατικό. Η όρεξη και το μεράκι μας όμως, νίκησαν αυτή την δυσκολία και έτσι φτάσαμε σήμερα μία μέρα μετά το 21ο Ράλλυ Φίλιππος να μιλάμε γι’ αυτό με μεγάλη χαρά.
hell energy drink in greece, hell, energy, drink, dimos alexandros, rally filipos, rally, filippos, rally filippos, luk, oil, lukoilΑρχικός στόχος ένας απλός τερματισμός, μία γνωριμία σ’ αυτή την μορφή των αγώνων αφού ο οδηγός της ομάδας, Δήμος Αλέξανδρος, δεν είχε ασχοληθεί με κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν παρά μόνο με αγώνες πίστας αρχικά με τα καρτ και στη συνέχεια με τους αγώνες Time Attack, έπειτα η γνωριμία με το αυτοκίνητο το οποίο μετά από πολύ μεγάλο κόπο και με την βοήθεια των Χάρη Δήμου και Δημήτριου Χόχολη ετοιμάστηκε μία μέρα πριν τον τεχνικό έλεγχο και τέλος το βασικότερο η επικοινωνία με τον συνοδηγό μας αφού και αυτός τώρα «φτιάχτηκε» δεδομένου ότι  δεν είχε ασχοληθεί ποτέ ξανά ενεργά με κάποια μορφή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο λόγος για τον Αθανάσιο Ντίτορα, ο οποίος όμως με την όρεξη και το πείσμα του φάνηκε παραπάνω από αντάξιος των προσδοκιών.
Τα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας ημέρα μετά την ειδική Πολυδένδρι ήταν καλύτερα του αναμενόμενου, αφού τερματίσαμε την μέρα μας στην δεύτερη θέση της κατηγορίας μας (Ε/Α6) και στην έβδομη της γενικής κατάταξης. Την δεύτερη μέρα ξεκινώντας εξίσου καλά και διατηρώντας πάλι την δεύτερη θέση στην δεύτερη ειδική του αγώνα το Κωστοχώρι Ι, ανοίξαμε την διαφορά μας και κατευθυνθήκαμε για την ειδική διαδρομή Σέλι η οποία στιγμάτισε των αγώνα με τα ατυχήματα τριών πληρωμάτων. Ακυρώνοντας την ειδική και διατηρώντας την διαφορά μας από τον τρίτο της κατηγορίας μας μετά την ολοκλήρωση του Service οδηγηθήκαμε στην τελευταία ειδική του αγώνα Κωστοχώρι ΙΙ. Μετά το τέλος της και αφού περάσαμε την ράμπα του τερματισμού στην πλατεία της Ελιάς ο αγώνας μας βρήκε στην 2η θέση της Ε/Α6, στην 3η θέση της F2 και στην 5η θέση της γενικής κατάταξης. Αποτελέσματα πολύ θετικά για το νέο μας ξεκίνημα τα οποία μας δίνουν όρεξη για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια απ όλα τα μέλη της ομάδας.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σ’ όλους τους ανθρώπους που μας στηρίζουν και πιστεύουν σ’ εμάς. Ευχαριστούμε τον μεγάλο μας χορηγό HELL ENERGY DRINK HELLAS. Ενεργειακά ποτά που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Ελάτε να σας γνωρίσουμε και να δοκιμάσετε το Hell energy drink στους αγώνες μας, στην τέντα μας, στον χώρο του Service Park. Τέλος ευχαριστούμε θερμά την Suzuki Αναγνωστάκης  και τα λιπαντικά Lukoil για την υποστήριξή τους.